fbpx
page-header

Η ανάβαση της FairLife στο Elbrus απο το Parallaxi Magazine

Η  ομάδα της «FairLife- Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα» βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και στηρίζει ασθενείς και φροντιστές στο δύσκολο μονοπάτι της νόσου.

Προγραμματίζεται η  άμεση υλοποίηση της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης και ενημέρωσης 11157 για την πληροφόρηση των ασθενών με τη διάγνωση επίσης σε όλη την πορεία της νόσου.

Συνοδοιπόροι και αρωγοί στην εν λόγω προσπάθεια είναι τρεις άνθρωποι από διαφορετικές γενιές, που ο ένας ενέπνευσε τον άλλο στην κατάκτηση των ονείρων τους. Ο λόγος για τους Κική Τσακαλδήμη, ορειβάτρια και Βrand Ambassador της FairLife L.C.C.,  Satyabrata Dam, ζωντανό θρύλο- ορειβάτη από την Ινδία και Ιωάννη Καραδούκα, 74 χρονο ορειβάτη, που με κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει πως τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Η ομάδα τους πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε μία extreme ανάβαση στο Elbrus της Ρωσίας, την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης (στα 5.642 μέτρα). Στόχος τους, να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να του ζητήσουν να στηρίξει τα βήματά τους, ώστε με την οικονομική του συνδρομή  να μπορέσει η FairLife να ανέβει τη δική της κορυφή, που είναι η υλοποίηση της γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα για την ενέργεια στο άρθρο της Στέλλας Παϊσανίδη απο το Parallaxi Magazine – To free press περιοδικό της Θεσσαλονίκης

Οι πληροφορίες στην παρούσα ιστοσελίδα προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.