fbpx
page-header

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 18:15 στην ΕΡΤ1 θα μεταδοθεί το πέμπτο επεισόδιο της εκπομπής «Κεραία» με την Ρέα Βιτάλη που είναι αφιερωμένο στην ανακουφιστική φροντίδα στην Ελλάδα.

Σκοπός του επεισοδίου είναι να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για ένα ζήτημα, στο οποίο η Ελλάδα έχει μείνει ακόμα πολύ πίσω, θεσμικά και κοινωνικά, την ώρα που όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας έχουν ανάγκη από την ανακουφιστική φροντίδα.

Η Κορίνα Πατέλη – Bell , ιδρύτρια της FairLife L.C.C., του πρώτου μη κερδοσκοπικού κοινωνικού φορέα που ασχολείται αποκλειστικά με τον Καρκίνο του Πνεύμονα, διηγείται τους τελευταίους μήνες του συζύγου της, Simon Bell που έδωσε μια άνιση μάχη με τον Καρκίνο του Πνεύμονα και θυμάται ότι  «έφυγε και με τον πόνο αλλά και τον φόβο του θανάτου».

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ1 και το τρέιλερ της εκπομπής εδώ :  https://press.ert.gr/ert1/keraia-me-ti-rea-vitali-stin-ert1-i-anakoyfistiki-frontida-stin-ellada-savvato-4-dekemvrioy-2021/ 

Οι πληροφορίες στην παρούσα ιστοσελίδα προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.