fbpx

«Όλοι μαζί, εργαζόμαστε  για τους ασθενείς και εκείνους που τους φροντίζουν». Οι εργαζόμενοι στη Bristol Myers Squibb Ελλάδας τιμούν τους ασθενείς και τους φροντιστές τους

Πηγή : www.amna.gr 

Στους ασθενείς και τους φροντιστές τους ήταν αφιερωμένη η φετινή 7η Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών (Global Patient Week), ο παγκόσμιος εταιρικός θεσμός της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Bristol Myers Squibb, που τιμά τους ασθενείς και τη συνεισφορά της εταιρείας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η Κορίνα Πατέλη-Bell, Πρόεδρος του οργανισμού «FailLife -Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» κατέθεσε την εμπειρία της ως σύζυγος-φροντιστής  ασθενούς με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ : «Όλοι μαζί, εργαζόμαστε  για τους ασθενείς και εκείνους που τους φροντίζουν». Οι εργαζόμενοι στη Bristol Myers Squibb Ελλάδας τιμούν τους ασθενείς και τους φροντιστές τους – ΑΠΕ-ΜΠΕ (amna.gr)

Οι πληροφορίες στην παρούσα ιστοσελίδα προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.